четвртак, 17. мај 2012.

Legenda Bajerna : Sahin nije za Bajern




Tomas Štrunc javno je izneo svoj stav da bi dovođenje Nurija Sahina na Alijanc Arenu bio pogrešan potez jer on ne poseduje kvalitet potreban da unapredi Bajernovu igru.
Legendarni fudbaler Bajerna iz Minhena osvrnuo se na predstojeći prelazni rok u Minhenu i poručio da će zbog velikog broja fudbalera koji napuštaju klub, Bajern morati da se pojača pred početak sezone.

"Evidentno je da će Bajernu biti potrebno osam do deset fudbalera kako bi se nadoknadili odlasci planirani za ovo leto. Pored toga, i EP će dodatno izmoriti prvotimce pa će se nespremni vratiti u klub" rekao je Štrunc.

Kako je prethodnih dana Nuri Sahin pominjan kao jedno od mogućih pojačanja Bavaraca za narednu sezonu, Štrunc je dao svoj stručni komentar da vezista Reala ne poseduje ono što je potrebno Bajernu, te da bi njegov dolazak u Minhen bila promašena investicija.

"Mislim da Sahin nije igrač koji bi mogao da se uklopi u stil igre koji Bajern forsira. Nedostaje mu snaga u duelima i njegov dolazak ne bi unapredio Bajernovu igru" završio je Štrunc.

Bajern se u subotu sastaje sa Čelsijem u finalu LŠ nakon čega će se napraviti ozbiljniji osvrt na pojačanja ekipe koja bi trebalo da dođu u Minhen tokom letnjeg prelaznog roka.

Нема коментара:

Постави коментар