понедељак, 14. мај 2012.

Murinjo spreman da pusti Kaku?



Kada su igrači Reala u pitanju, najbliži odlasku iz kluba jeste Brazilac Kaka, ako je suditi prema izjavama njegovog trenera Žozea Murinja. "Posebni" je istakao da neće stajati na putu igraču koji sebe ne vidi kao deo Reala.


Kaka je prethodnih nedelja najavljivan kao pojačanje Pari Sen Žermena i priče o tome da će napustiti Madrid na kraju sezone polako postaju sve učestalije.

Murinjo je sa novinarima razgovarao o završetku sezone i mogućim promenama koje će se desiti na leto kada je sastav Reala u pitanju. Jedna od glavnih tema bila je ona vezana za Kakin odlazak iz Madrida.

"Ne mogu ni za sebe da garantujem da ću naredne sezone biti na ovom mestu. Zahvalan sam svim igračima na onome što su tokom sezone učinili za klub ali ako neko misli da će mu biti bolje u drugom klubu onda će takva opcija biti razmotrena" rekao je Portigalac novinarima.

Kaka je u više navrata pokazivao svoje nezadovoljstvo zbog činjenice da nije u prvom planu Žozea Murinja i ostaje da se vidi hoće li iskusni plejmejker promentiti sredinu tokom predstojećeg prelaznog roka.

Нема коментара:

Постави коментар