уторак, 17. јул 2012.

Održani prvi treninzi u novoj sezoni !


U ponedeljak u 8:15 ujutro Jose Mourinho je okupio nogometaše Real Madrida, a u 10 sati je s raspoloživim snagama i na prvi trening pred novu sezonu.
Portugalski stručnjak još uvijek ne računa na 11 igrača koji su sudjelovali na Europskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini, te na Brazilca Marcela kojeg očekuje nastup na Olimpijskim igrama u Londonu. Na prvom je treningu Mourinho tako imao 13 igrača prve momčadi kojima se priključilo desetak juniora.
Prvi trening španjolskih prvaka bio je više analitičke naravi, dok je održan u  drugi, koji započinje u 17:30 sati, bio radni. Prije odlaska na američku turneju Real će odigrati i dvije prijateljske utakmice – 24. jula/srpnja protiv Real Ovieda, te 27. jula/srpnja protiv Benfice u Lisabonu. Dan kasnije Madriđani putuju u SAD gdje će odigrati pripremne dvoboje protiv LA Galaxyja, Santos Lagune, Milana i Celtica. U zrakoplovu za SAD bi trebala biti kompletna momčad Reala, a španjolski se mediji pitaju hoće li među njima biti Luka Modrić na čijem se odlasku iz Tottenhama još uvijek radi.


Нема коментара:

Постави коментар