среда, 5. септембар 2012.

Murinjo je "plavi šlem"!




Trener Reala razgovarao sa zemljakom i uverio Kristijana da je najvažniji igrač Reala. Ponudio mu svaku pomoć i poručio da će razgovarati kada se CR7 vrati sa priprema reprezentacija. Kaka "sprečio" klub da Ronaldu ponudi nov ugovor?

Sinoć je Ronaldo presekao priče da se radi o novcu, ali nije saopštio zbog čega je tužan. I dalje se kao glavni razlog navodi to što nije izabran za najboljeg fudbalera Evrope, ali i odnosi u svlačionici Merengesa.

"Marka" piše da je u akciju odmah stupio Žoze Murinjo, sa namerom da ugasi požar pre nego što on izazove nepopravljivu štetu.

"Ti si nam veoma važan igrač, najvažniji. U to nemoj da sumnjaš, ovde smo svi da ti pomognemo da prevaziđeš to što te muči. Oko tebe su prijatelji. Pričaćemo više kada se budeš vratio, u međuvremenu oporavi se od povrede i gledaj napred. Imaš podršku svih u klubu", navodno je "Posebni" rekao Ronaldu.

Inače, trener Reala nije prisustvovao famoznom sastanku između Ronalda i Pereza, tu je bio jedino Mendeš koji je agent fudbalera, ali i samog Murinja. Da li "Mou" zna pravi razlog za tugu svog igrača, o tome može da se nagađa, ali nema sumnje da ima veliki uticaj na Ronalda.

"As" piše da je klub želeo da poveća ugovor svom najboljem igraču, ali da se isprečio Kaka. On je osta u klubu čime je zarobljen veliki novac, tačnije 9 miliona po godini.

Plan je bio da se Brazilac proda za 20 miliona, što bi uz uštedu na njegovoj plati bilo dovoljno para da Ronaldu bude ponuđen novi ugovor. Murinjo je Kaki i njegovom ocu signalizirao da je najbolje da Riki napusti klub, taj sastanak je bio u poslednjoj nedelji juna, ali nije bilo pravih ponuda.

Tačnije, Kaku je želeo Milan, i to na pozajmicu, i uz uslov da se Brazilac odrekne par miliona, pa su na kraju pregovori propali pre nego što su i počeli.

Videćemo kako će se situacija razvijati, ali čini se da od odlaska Ronalda nema ništa, garant je Murinjo, a Real će verovatno pokušati da nađe način da Portugalcu ponudi novi ugovor.

Нема коментара:

Постави коментар