уторак, 4. септембар 2012.

Ozil: "Real nije za mlakonje"



Nemački internacionalac komentarisao je loš početak sezone aktuelnog šampiona Španije i tom prilikom istakao da svaki igrač Reala mora da bude spreman da se izbori sa teškim periodima i kritikama javnosti.

Mediji u Španiji nisu propustili priliku da upute negativne kritike na račun igre Real Madrida na početku nove sezone u Primeri.

Mesut Ozil svestan je da ekipa nije na nivou na kom bi trebalo da bude branilac trofeja ali je ubeđen da su svi igrači psihički stabilni i spremni da se izbore sa trenutnom krizom.

"Kada igrate za Real morate da naučite da živite sa ovakvim vrstama kritika. Španski mediji poznati su po tome da ne štede nikoga ali smo se mi u Realu naučili na takav njihov pristup. Da nije tako ne bismo igrali za kraljevski klub" rekao je Ozil.

U Realu je trenutno aktuelno pitanje nezadovoljstva Kristijana Ronalda pa je kriza u igri izabranika Žozea Murinja pomalo stavljena u drugi plan.

Ipak, sigurno je da će portugalski stručnjak umeti da se izbori sa novonastalom situacijom jer ne bi bio jedan od najboljih trenera na svetu kada bi dozvolio da mu tri meča sa početka sezone i nezadovoljstvo jednog igrača poremete planove koje je napravio za novu sezonu.


Нема коментара:

Постави коментар