понедељак, 24. септембар 2012.

Real pobijedio u Valjekanu



Utakmica koja je trebalo prema programu da počne u nedjelju, otkazana je bila iz razloga što je neko presjekao električne kablove, a dan odmora nije omeo četu Žozea Murinja u namjeri da posle dva uzastopna poraza na gostovanjima u novoj sezoni, dođe i do prvog trijumfa. Real Madrid je golovima Karima Bennzeme i Kristijana Ronalda slavio - 2:0.

Odmah na početku Benzema je završio kontranapad koji su povukli Ronaldo i Anhel di Maria. Murinjo je prepustio svjesno sredinu domaćinu, ali skoro svaki protivudar Madriđana je bio šansa za gol. Raju je bilo potrebno 33 minuta kako bi stvorio prvu priliku pred Ikerom Kasiljasom. Reprezentativni čuvar mreže je prvo sjajno reaagovao prilikom udarca jednog od napadača domaćina glavom, da bi u nastavku akcije Ćavi Alonso sklonio loptu sa gol linije. 




Ronaldo je u 70. minutu iz jedanaesterca duplirao vođstvo Reala. Ipak, u samo nekoliko minuta kasnije Portugalac se propisno obrukao. U dealnoj prilici je pored prazne mreže pogodio stativu. U nadoknadi vremena Hose Kasado je zakasnio sa startom nad Mesutom Ezilom i sudija mu je pokazao drugi žuti karton.

RAYO VALLECANO : REAL MADRID 0 - 2 

Нема коментара:

Постави коментар