четвртак, 20. септембар 2012.

Real "presavio tabak" zbog vređanja Murinja!




Fudbalski klub Real Madrid oglasio se zvaničnim saopštenjem povodom uvreda koje je bivši potpredsenik Barselone putem "tvitera" uputio Žozeu Murinju osudivši ovakvo neprimereno ponašanje bivšeg čelnika katalonskog kluba.


Pedesetogodišnji Alfons Godal je tokom nedelje uputio mnoštvo uvreda na račun Žozea Murinja od kojih je u jednoj istakao kao je portugalski stručnjak psihopata.

Bivši potpredsednik Barselone uvrede je uputio putem svog "tviter" naloga a danas je Real Madrid odlučio da javno osudi i pokrene  tužbu zbog ovakvog načina vređanja ličnosti Žozea Murinja.

"Real Madrid osuđuje napad na ličnost našeg trenera i preduzeđe sve dozvoljene pravne akcije kako bi se zaustavilo blaćenje Žozea Murinja. Real Madrid neće dozvoliti ovakav način vređanja bilo koga ko je član našeg kluba" stoji u saopštenju Kraljevskog kluba.

Godalove uvrede na račun Žozea Murinja usledile su nakon meča LŠ koji je Real Madrid igrao protiv Mančester Sitija kada je Portugalac proslavio pobedonosni gol Kristijana Ronalda na kolenima.

Нема коментара:

Постави коментар