четвртак, 6. септембар 2012.

Više nije tužan


Ronaldu saigrači iz reprezentacije vratili osmeh a sve je izvesnije da razlog njegove tuge nema veze sa novcem. I dalje nekoliko teorija u igri...

Kako prenose saigrači Ronalda iz portugalskog kampa on se ponaša sasvim normalno, bio je na plaži sa ostalim reprezentativcima, a juče je i trenirao.

Naravno, novinari su pratili svaki njegov pokret, nije odavao utisak da je tužan.

Florentino Perez je demantovao da Ronaldo želi da napusti klub.

"Da je to hteo, rekao bi nam kada je prelazni rok bio na snazi, drugi je razlog", potvrdio je prvi čovek Reala.

I sam Ronaldo je rekao da njegova tuga nema veze sa novcem.

Pojavila se informacija da je ljut na Real koji mu nije dozvolio da propusti meč kako bi odao počast ocu čija je godišnjica smrti bila za vikend. Takođe, pominje se da klub nije pristao da meč počne minutom ćutanja. Ipak, ove informacije nemaju potvrdu, kao ni one da se ne oseća dovoljno poštovanim od strane saigrača.

Mediji spekulišu da je situacija u svlačionici loša jer se zaoštravaju odnosi između portugalskog klana i domaćih igrača, a da je linija sukoba ne Ronaldo protiv Kasiljasa, već Murinjo protiv Kasiljasa.

Uz to, neki portali dodaju da je sam Ronaldo podržao Murinja u njegovom besu tokom leta jer nije dovedeno par igrača koje je trener želeo, pre svih Maikona, ali i novog špica umesto Iguaina.

No, sve ovo su samo nagađanja, istinu zna Ronaldo koji je, kako kažu u reprezentaciji ponovio da se više neće baviti čitavim slučajem niti komentarisati, već da samo razmišlja o startu kvalifikacija za Mondijal.


Нема коментара:

Постави коментар