уторак, 15. мај 2012.

Mourinho: "Nismo opsjednuti, ali sanjamo osvajanje Lige prvaka"






Nakon što je osvojio naslov prvaka s Portom, Chelseajem i Interom Jose Mourinho je isti uspjeh ponovio i s Real Madridom čime je samo još jedno potvrdio da bez sumnje spada među najveće svjetske stručnjake. 

Nakon što je u svojoj prvoj sezoni u Madridu osvojio "samo" Kup kralja mnogi su počeli sumnjati u to da Jose Mourinho može s trona skinuti neprikosnovenu Barcelonu pod vodstvo Pepa Guardiole. 

Međutim i sam The Special One je nekoliko puta rekao da momčadi koje on vodi najbolje igraju u drugoj sezoni njegova mandata, a potvrdu te teze donijela je i ova sezona u kojoj je Kraljevski klub napokon došao do naslova prvaka s rekordnih 100 osvojenih bodova. 

"Danas ću malo proslaviti i odmah počinjem s razmišljanjem o idućoj sezoni. Do igrači budu na Europskom prvenstvu za mene nema odmora jer u Madridu se uvijek mora brinuti o budućnosti," izjavio je Mourinho nakon utakmice protiv Mallorce. 

Za iduću sezonu Portugalac želi i korak više u Ligi prvaka: "Osvojio sam Ligu prvaka dva puta, neki od mojih igrača nisu to nikada ostvarili i to je naš cilj. Nismo opsjednuti, ali sanjamo osvajanje tog trofeja. Nastavljamo naporno raditi i titula će doći za godinu ili dvije." 

Osim navijača koji su oduševljeni s Mourinhom o treneru se lijepim riječima oglasio i predsjednik kluba Florentino Perez: "Real je klub koji ne poznaje granice. Ovaj naslov je zasluga odlične ekipe i vrhunskog trenera koji će sa svojim rezultatima ući u bogatu povijest ovoga kluba." 

Нема коментара:

Постави коментар