четвртак, 4. октобар 2012.

Kaka: "Iza nas je sjajna nedjelja"


Zadovoljan igrom svog tima, ali i svojom ličnom igrom, Brazilac Kaka se u pozitivnom tonu osvrnuo na proteklih sedam dana koji su iza njegovog tima.
  • beta


                                                                                                                                                             Nakon ubjedljive pobjede u prvenstvu nad LA Korunjom, Real Madrid je trijumfom nad Ajaksom pokazao da se lagano vraća u prepoznatljivu, šampionsku formu.

Jedan od igrača koji su imali zapaženu ulogu u poslednjim mečevima je i Brrazilac Kaka.
„Iza nas je odlična nedjelja. Zabiljležili smo impresivnu pobjedu nad Deportivom, a sada i sjajan trijumf nad Ajaksom. Nalazimo se na čelu grupe koja se smatra najtežom u ovogodišnjem takmičenju Lige Šampiona tako da smo zadovoljni.“, rekao je Brazilac koji se lagano vraća u prepoznatljivu formu.
Mislim da idem u pravom smjeru i da se vrijedan rad i trud koji ulažem na treninzima konačno isplaćuje. Trener mi vjeruje, a to mi je glavni cilj. Želim da mu dokažem da sam spreman, da mogu još više i bolje.“, zaključio je Kaka.
Inače, izabranici Josea Mourinha pred sobom imaju novi težak ispit. Za vikend igraju veliki „El Klasiko“, za koji Riki Kaka smatra da je od presudne važnosti.
„Okrećemo se duelu sa Barselonom. Daćemo sve od sebe da nastavimo sa odličnim partijama i zabiljležimo pobjedu u meču koji je od ogromnog značaja za nas.“, istakao je Brazilac.

Нема коментара:

Постави коментар