уторак, 19. април 2011.

Alfredo Di Stefano:"Real Madrid je momčad bez osobnosti"

Alfredo Di Stefano
Prvi od nadolazeća četiri susreta Barcelone i Real Madrida pratio je i veliki Alfredo di Stefano, čovjek kojega povijest usko veže uz oba kluba. Komplimente je od njega, međutim, zaslužio samo jedan...


Remi Real Madrida i Barcelone (1:1), kojim su Katalonci sačuvali svojih osam bodova viška na čelu prvenstvenog poretka, prokomentirao je i Alfredo di Stefano, legendarni Argentinac koji se proslavio u dresu Kraljevskog kluba, iako je u često prepričavanoj priči mogao završiti u Barceloni.

"Nogomet koji je Barcelona pokazala u subotu u Madridu bio je jednostavno briljantan. Njihova je nadmoć bila potpuno jasna", izjavio je Di Stefano za španjolski Sport.

"Barcelona je dominirala tijekom cijele utakmice", nastavio je bivši argentinski nogometaš, "i vidljivo je da je Barcelona jača od Real Madrida".

A imao je i vrlo oštru poruku za momčadJosea Mourinha. "Real Madrid se pokazao kao momčad bez osobnosti. Njihov je pristup bio očigledno pogrešan", smatra Alfredo di Stefano.

Real Madrid i Barcelona snage će ponovno odmjeriti već u srijedu, kada je na rasporedu finale španjolskog Kupa kralja.

1 коментар:

  1. Definitivno mislim da ovoga fosila treba ispratiti u gerijatriju jer ce svakog dana poceti da lupeta ovakve idiotizme

    ОдговориИзбриши