субота, 26. новембар 2011.

Najava utakmice: Real Madrid vs Atl. Madrid(26.11.2011-22:00h)





Ovo će biti pravi gradski dermi dvaju jaka kluba,Real Madrida i Atletico Madrida.Gradski rival Reala se nalazi na devetom mjestu s samo 16 bodova,dok je 'Kraljevski klub' vodeći na tablici s 31. bodom.



REAL MADRID
Real Madrid će biti bez Ricarda Carvalha koji je još uvijek ozlijeđen.Jose Mourinho je imao punu postavu u četvrtak na treningu,ali je bilo različitih inteziteta treninga.Kaka i Alvaro Arbeloa se još uvijek oporavljaju od ozlijede te su trenirali odvojeno od ekipe.

U međuvremenu se vratio lijevi bek Marcelo,bio je na treningu nakon tri tjedna pauze.Angel di Maria je također blizu pune forme nakon što je zadobio ozlijedu zadnje lože te se predviđa kako bi mogao biti u konkurenciji za derbi.

Cristiano Ronaldo će opet biti u postavi nakon što je propustio utakmicu protiv Dinama gdje ga je Jose čuvao te se očekuje da će Nuri Sahin napraviti nastup od prve minute u ligi nakon što je odlično odigrao u Ligi prvaka.

Casillas
Diarra, Ramos, Pepe, Marcelo
Xabi Alonso, Sahin
Di Maria, Ozil, Ronaldo
Benzema

ATLETICO MADRID

Gregorio Manzano još uvijek nije 100% siguran hoće li Falcao moći igrati jer nije u potpunosti spreman.Još je oporavlja od ozlijede koju je pokupio na internacionalnoj pauzi s Kolumbijom.

Jedna pozitivna činjenica za goste jest povratak utjecajnog Reyesa u ekipu.Bivši igrač Arsenala je imao nekih nedvoumica s trenerom zbog njegove igre,ali nakon ulaska protiv Levante,sigurno su promjenili mišljenje,oba dvojica.

Courtois
Silvio, Miranda, Dominguez, Filipe
Suarez, Thiago, Diego,
Reyes, Adrian, Arda Turan

1 коментар: