уторак, 26. фебруар 2013.

Real ponizio neprepoznatljivu Barsu!

Real ponizio neprepoznatljivu Barsu!


Realu možda ne ide u Primeri, tu nije ni blizu Barseloni, ali su se stvari kada je "el klasiko" u pitanju bitno promijenile.
I četvrti međusobni meč zaredom Madriđani nisu dali Barsi da igra fudbal, a večeras su dobili džekpot - savladali su velikog rivala na "Nou Kampu" sa 3:1 i plasirali se u finale Kupa kralja.

Ovo je definitivno vrijeme Kristijana Ronalda, koji je valjda kroz duele sa Barsom skinuo sa sebe etiketu "čovjeka za male utakmice".
Portugalac je u ovom revanšu dao dva gola i njegove brojke sada govore sve - u posljednjih osam utakmica sa "blaugranom" bio je strijelac devet puta.
Dugo je Portugalac bio sjenka Lionela Mesija, uostalom kao i Real Barsina, ali nakon ovakvog nokauta u srcu Katalonije stvari više nisu iste.
I, kada je već sve bilo gotovo, kada je Barsa bila gotova, i Rafael Varan se upisao drugi put u "el klasiku" u karijeri u isto toliko mečeva, nakon što je pogodio i u prvom meču polufinala..
"I Varan se pridružio fešti", napisala je "Marka".
Nakon svega, Đordi Alba je samo ublažio šamaer svom timu golom u 89. minutu.
Barsa ima priliku da već u subotu u Madridu (meč u prvenstvu) pokuša da se revanšira Realu, ali je činjenica da joj je "kraljevski klub" ovaj trofej oteo, za razliku od onog u Primeri od kojeg se odavno oprostio.
Real će u finalu igrati sa boljim iz okršaja Sevilje i Atletika."Kolčonerosi" su u Madridu prvi meč dobili sa 2:1.



Нема коментара:

Постави коментар