субота, 2. март 2013.

Ramos srušio Barsu!


Šampion smanjio zaostatak za liderom na 13 bodova, Real u finišu stigao do pobede, u Barsi će imati mnogo primedbi na suđenje, odnosno spornu situaciju iz nadoknade kada je Adrijano pao u kaznenom prostoru.

Posle eliminacije u "Kupu kralja", Barselona dobila još jednu 'ćušku' od Ronalda i drugova, koji su na svom "Bernabeu" u okviru 26. kola Primere pobedili lidera i najvećeg rivala sa 2:1.

Sve je počelo kao u snovima za aktuelnog šampiona Španije, pošto jeBenzema na centaršut Morate matirao Valdeza već u šestom minutu.

Da li zbog toga što rezultat nema naročit rezultatski značaj obe ekipe su igrale otvoreno, lepršavo i publika je mogla da uživa u sjajnoj borbi.

Ipak, vođtvo Madriđana nije dugo trajalo, pošto je Mesi posle odličnog dubinskog pasa Danija Alveša izjednačio na 1:1 u 17. minutu.

Gledamo lep fudbal, dobre akcije na obe strane terena, ali se rezultat ne menja do poluvremena.

Na početku drugog dela igre, Barsa preti preko Vilje. Njega je sjajno upslio Mesi, ali se odlični Varan požrtvovanim startom istakao i sprečio preokret. Igrao se 56. minut.

Od tog trenutka Real preuzima primat i igra svoju igru na krilima Kristijana Ronalda.

Portugalac prvo baca na muke Pikea, koji ga zaustavlja na nepropsno na ivici i sprečava najgore.

U 65. minutu dobar pokušaj Ronalda iz slobodnjaka, a četiri minuta kasnije je umalo neprecizan i posle solo prodora s leve strane.

Nakon toga videli smo stoprocentnu priliku Morate na fenomenalan pas Pepea, ali Valdez izlazi kao pobednik.

Trenutak odluke videli smo u 82. minutu, kada je nakon kornera Modrića najviši u skoku bio Serhio Ramos za erupciju oduševljenja na stadionu.

Ronaldo je mogao da zasladi pobedu, ali je njegov fantastičan slobodnjak zaustavilo mesto gde se spajaju prečka i stativa.

Нема коментара:

Постави коментар