субота, 10. август 2013.

Suarez ugostio 'Marku' – Udvara se Real Madridu!?

Napadač Liverpula ne želi da ućuti, najnoviji razvoj situacije uslovio je da samonicijativno pozove redakciju španske 'Marke' što se na ostrvu tumači kao pokušajda se privuče pažnja Real Madrida.


   
Luis Suarez je svakako tema broj jedan u fudbalskom svetu poslednjih dana.
Samo dan nakon što je 'Telegrafu' i 'Gardijanu' otkrio da želi da ide i govorio o neispunjenim obećanjima, situacija se dodatno zakomplikovala.
Brendan Rodžers je hitro reagovao, niko nije veći od kluba, Urugvajac je odstranjen iz tima.
Ipak, Suarez ne želi da odustane od borbe za 'slobodu', pa je tako pozvao redakciju 'Marke', sa kojom je u svom domu razgovarao o trenutnoj situaciji u kojoj se nalazi.
U Engleskoj se ovakav potez tumači kao poziv Real Madridu, obzirom da je se dobro zna kome je naklonjena 'Marka', te se Suarez nada da bi mogao da privuče pažnju kraljevskog kluba, koji je ranije u toku leta iskazivao interesovanje za napadačem Liverpula.
O čemu je govorio Suarez za 'Marku'?
Urugvajac se osvrnuo na kvalitet Premijer Lige, koju je nazvao 'najboljom na svetu'. Ipak, nakon toga je i sam govorio o Real Madridu, rekavši da ukoliko bi Madriđani poslali ponudu, on bi teško mogao da je odbije.
„Svaki igrač želi da igra na najvišem mogućem nivou, a Real Madrid je među najboljim klubovima na svetu. Bilo bi jako teško reći 'ne' Real Madridu. Ipak, Madriđani nisu zvali ni Liverpul, niti mene na pregovore ovoga leta.“, istakao je Urugvajac za, još uvek samo, štampano izdanje Marke.
Između ostalog, Suarez je rekao da želi sa Liverpulom da se rastane na miroljubiv način.
„Braniću boje Liverpulovog dresa do poslednjeg minuta, ali dogovorili smo se nešto pre godinu dana i to bi trebalo da se ispoštuje. Želim da se dogovorimo na miroljubiv način i rastanemo kao prijatelji.“, rekao je Suarez.

Нема коментара:

Постави коментар