понедељак, 1. април 2013.

"Galaktikosi" nezadovoljni arbitrom?


Norvežanin Sven Odvar Moen, 34-godišnji internacionalni sudija, biće glavni sudija na prvom meču 1/4 finala Lige šampiona između Real Madrida i Galatasaraja u sredu na "Bernabeu".

Određen je sudija koji će deliti pravdu igračima Real Madrida i Galatasaraja u sredu na "Bernabeu". To će biti norveški arbitar Sven Odvar Moen.

Međutim, u kraljevskom klubu i nisu preterano oduševljeni čovekom koji će suditi na njihovom prvom susretu u 1/4 finalu LŠ sa Turcima kroz dva dana u Madridu.

Ono što Madriđani nikako ne mogu da zaborave je meč u Zagrebu sa domaćim Dinamom kada je igrač hrvatskog tima Leko startovao nad Ronaldom, nakon čega je Portugalac završio sa krvavim člankom, a Norvežanin nije dosudio čak ni slobodan udarac gostima na tom meču.

Leko je, po mišljenju Madriđana, trebalo da dobije crveni karton jer je već imao žuti pre starta nad Portugalcem, ali je sudija procenio da to nije  bio prekršaj.

O nezadovoljstvu među "Galaktikosima" zbog izbora ovog sudije, najbolje govore reči njihoovg najboljeg igrača, nad kojim je i načinjen prekršaj u Zagrebu.

"Sudija? Veoma loš. Ovo je sramota. Nadam se da nema još takvih sudija", rekao je Ronaldo.

Нема коментара:

Постави коментар